“Geschiedenis is een race tussen onderwijs en catastrofe.”

H. G. Wells

Jaar:

Nieuws


Zomerstop

donderdag 25 juli 2013

Nu heel Nederland op vakantie is, heeft het niet veel zin om een nieuwe serie munten uit te brengen. De emissie van Ted Noten zal daarom de hele maand augustus worden verlengd.

In principe blijft de bank op de Zuidas in augustus wel open. Wij zijn echter druk bezig met het voorbereiden van de verhuizing. Het kan dus zijn dat wij er soms niet zijn. Als u langs wilt komen, bel dan voor zekerheid: 06 1226 3331Comité van aanbeveling

Herman WijffelsProf.dr. H.H.F. Wijffels, voormalig voorzitter van de Rabobank, voorzitter van de SER en Nederlandse bewindvoerder bij de Wereldbank in Washington. Herman Wijffels is momenteel hoogleraar ‘duurzaamheid en maatschappelijke verandering’ aan de Universiteit Utrecht.

Arnold HeertjeProf.dr. A. Heertje, emiritus hoogleraar staathuishoudkunde aan de juridische faculteit van de Universiteit van Amsterdam. Tevens bijzonder hoogleraar in de geschiedenis van de economische wetenschap en lid van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen.

Rick van der PloegProf.dr. F. van der Ploeg, staatssecretaris voor cultuur en media in het Kabinet-Kok II. Rick van der Ploeg is tegenwoordig hoogleraar economie, University of Oxford en hoogleraar politieke economie, Amsterdam School of Economics, Universiteit van Amsterdam.

Coöperatie Kunst Reserve Bank — Overtoom 256, 1054JA Amsterdam — T. 06 1226 3331 — info@kunstreservebank.nl