“Papiergeld keert altijd terug naar haar intrinsieke waarde - en die is nul.”

Voltaire

Nieuwsbrieven

Kunst Reserve Bank opent filiaal op ART Rotterdam - 4 februari 2014

De ArtKitchen in Amsterdam is een galerie met een fijne neus voor interessante kunstinitiatieven. Het ook één van de weinige kunstinstellingen die de nieuwe reservemunt van de KRB al vroeg op waarde wist te schatten. Als vaste afnemer van onze munten heeft de galerie inmiddels een imposante collectie opgebouwd. Deze collectie zal zij op de komende ART Rotterdam presenteren.

Loket KRBART Rotterdam is één van de grootste en qua deelnemers ook interessantste kunstbeurzen van Nederland. In stand 029 zal ArtKitchen een ware superARTmarket inrichten waar u met een winkelmandje in de hand bijzondere kunstwerken, uitgaven en multiples kunt aanschaffen. Voor zover voorradig zijn daar dus ook eerdere emissies van de Kunst Reserve Bank verkrijgbaar. Vanzelfsprekend niet meer voor de oorspronkelijke koers, maar voor deze inmiddels unieke kunstwerken rekent ArtKitchen nog altijd zeer schappelijke prijzen.

Op uitnodiging van de ArtKitchen zal de Kunst Reserve Bank met een eigen filiaal op de beurs aanwezig zijn. Speciaal hiervoor is een mobiele versie van het loket gebouwd. Aan dit loket worden de huidige munten van Gabriel Lester voor de actuele koers gewisseld.

ART RotterdamART ROTTERDAM
Van Nellefabriek
Van Nelleweg 1
3044BC Rotterdam

OPENINGSTIJDEN:
Donderdag 6 februari 2014: 11.00 - 19.00 uur
Vrijdag 7 februari 2014: 12.00 - 21.00 uur
Zaterdag 8 februari 2014: 11.00 - 19.00 uur
Zondag 9 februari 2014: 11.00 - 19.00 uur

Meer informatie op de website: ART Rotterdam

Artikel KRB in Financiële Telegraaf

In de Financiële Telegraaf van 4 Febr. staat overigens een aardig artikeltje over de Kunst Reserve Bank.Comité van aanbeveling

Herman WijffelsProf.dr. H.H.F. Wijffels, voormalig voorzitter van de Rabobank, voorzitter van de SER en Nederlandse bewindvoerder bij de Wereldbank in Washington. Herman Wijffels is momenteel hoogleraar ‘duurzaamheid en maatschappelijke verandering’ aan de Universiteit Utrecht.

Arnold HeertjeProf.dr. A. Heertje, emiritus hoogleraar staathuishoudkunde aan de juridische faculteit van de Universiteit van Amsterdam. Tevens bijzonder hoogleraar in de geschiedenis van de economische wetenschap en lid van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen.

Rick van der PloegProf.dr. F. van der Ploeg, staatssecretaris voor cultuur en media in het Kabinet-Kok II. Rick van der Ploeg is tegenwoordig hoogleraar economie, University of Oxford en hoogleraar politieke economie, Amsterdam School of Economics, Universiteit van Amsterdam.

Coöperatie Kunst Reserve Bank — Overtoom 256, 1054JA Amsterdam — T. 06 1226 3331 — info@kunstreservebank.nl