“Iedereen kan geld maken. De truc is om het geaccepteerd te laten worden.”

Hyman P. Minsky

Nieuwsbrieven

Open dag Amsterdam 24H - 20 juni 2013

Amsterdam 24HAmsterdam 24H is een nieuw evenement waarbij mensen 24 uur lang de culturele pareltjes van Amsterdam kunnen ontdekken. Het komend weekeinde is Zuid/Zuidoost aan de beurt en zaterdag zal dus ook de Kunst Reserve Bank haar poorten openen.

Van 10:00 tot 18:00 uur zullen er demonstraties met de Dutrannoit geldpers worden gegeven. Daarnaast kan men uitgebreide informatie krijgen over de achtergrond van dit bijzondere project op de Zuidas.

Iedereen is welkom en de toegang is vrij.
 Comité van aanbeveling

Herman WijffelsProf.dr. H.H.F. Wijffels, voormalig voorzitter van de Rabobank, voorzitter van de SER en Nederlandse bewindvoerder bij de Wereldbank in Washington. Herman Wijffels is momenteel hoogleraar ‘duurzaamheid en maatschappelijke verandering’ aan de Universiteit Utrecht.

Arnold HeertjeProf.dr. A. Heertje, emiritus hoogleraar staathuishoudkunde aan de juridische faculteit van de Universiteit van Amsterdam. Tevens bijzonder hoogleraar in de geschiedenis van de economische wetenschap en lid van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen.

Rick van der PloegProf.dr. F. van der Ploeg, staatssecretaris voor cultuur en media in het Kabinet-Kok II. Rick van der Ploeg is tegenwoordig hoogleraar economie, University of Oxford en hoogleraar politieke economie, Amsterdam School of Economics, Universiteit van Amsterdam.

Coöperatie Kunst Reserve Bank — Overtoom 256, 1054JA Amsterdam — T. 06 1226 3331 — info@kunstreservebank.nl