“Ons banksysteem is bij toeval ontstaan; en wanneer er iets toevalligs gebeurt, wordt het een religie.”

Walter Wriston

Agenda

Kunst10daagse Bergen

Datum:vrijdag 20 oktober 12:00 uur t/m vrijdag 29 oktober 18:00 uur
Locatie:Jan Apeldoornweg 4-6 Bergen N-H

Op uitnodiging van Dik Min neemt de Kunst Reserve Bank namelijk deel aan de Kunst10daagse in Bergen. In een voormalige fabriekshal wordt de geldpers geïnstalleerd waarmee bezoekers in de weekeinden van 21/22 en 28/29 onder begeleiding de munten kunnen slaan die zij hebben gekocht. Vanzelfsprekend geldt ook hier de 50% korting voor leden.

De Kunst10daagse is een groots opgezet evenement waarbij ruim 250 kunstenaars op verschilende locaties in en rond Bergen exposeren. Er worden zo'n 40-50.000 bezoekers verwacht dus het kan best wel eens druk worden. De munten worden verkocht zolang de voorraad strekt dus laat ons tijdig weten als u specifieke munten wilt hebben, dan reserveren wij die voor u.

20 t/m 29 oktober
Kunst10daagse Bergen

MINUS

KRB staat op de locatie MIN-US
Jan Apeldoornweg 4-6 Bergen N-H

Comité van aanbeveling

Herman WijffelsProf.dr. H.H.F. Wijffels, voormalig voorzitter van de Rabobank, voorzitter van de SER en Nederlandse bewindvoerder bij de Wereldbank in Washington. Herman Wijffels is momenteel hoogleraar ‘duurzaamheid en maatschappelijke verandering’ aan de Universiteit Utrecht.

Arnold HeertjeProf.dr. A. Heertje, emiritus hoogleraar staathuishoudkunde aan de juridische faculteit van de Universiteit van Amsterdam. Tevens bijzonder hoogleraar in de geschiedenis van de economische wetenschap en lid van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen.

Rick van der PloegProf.dr. F. van der Ploeg, staatssecretaris voor cultuur en media in het Kabinet-Kok II. Rick van der Ploeg is tegenwoordig hoogleraar economie, University of Oxford en hoogleraar politieke economie, Amsterdam School of Economics, Universiteit van Amsterdam.

Coöperatie Kunst Reserve Bank — Overtoom 256, 1054JA Amsterdam — T. 06 1226 3331 — info@kunstreservebank.nl